Bine ati venit!

A deveni mai frumos a fost o preocupare continua a fiintei umane, inca din vremurile cand am inceput sa traim in grupuri organizate. Incercarile de a transforma corpul uman pentru a-l face mai atractiv sunt vechi si chiar si astazi se cunosc triburi primitive care deformeaza lobul urechii sau alungesc gatul pentru a ajusta trupul la idealul lor de frumusete.

Comparativ cu aceste extreme, arta tatuajului, dezvoltarea industriei de make-up, de hairstyle, podoabele de orice fel sunt obisnuite si prezente in societatea contemporana.
Deci nevoia fiintei umane de a fi mai frumoasa, de a compensa o natura uneori mai putin darnica, a devenit o regula. Chiar daca expresia frumusetea vine din interior este una corecta, exista anumite defecte fizice care pot pune in dificultate si caracterele cele mai bine construite.

Dr. Sorin Parasca doreste sa va ofere un aspect fizic imbunatatit care va va aduce confort personal. Veti fi consultat cu onestitate si integritate, garantand confidentialitatea informatiilor.

Preocuparile principale sunt acelea de bunastare a pacientilor, eficacitatea si siguranta tratamentelor pe care le oferim.

Atentia data acestor aspecte ne ghideaza in selectarea tratamentelor si in procesul de consultare a pacientilor.

Abordarea Dr Parasca este sustinuta de standardele si procesele dezvoltate in timp pentru a oferi sfaturi corecte, asistenta medicala de calitate si rezultate de succes.
Suntem aici pentru a va ghida spre o viata mai fericita data de un stil de viata mai sanatos.

Stim ca decizia de a fi supus unei interventii este una foarte importanta si de aceea puteti fi linistit ca domnul dr Sorin Parasca va va sfatui intr-un mod profesional si va explica orice aspect al operatiei estetice alese.

Orice intrebare referitoare la pregatirea preoperatorie, modul in care va fi facuta operatia in sine, posibile complicatii si efecte secundare, recuperarea postoperatorie va fi clarificata in cadrul consultatiei.