Marirea sanilor

Marirea sanilor (augmentarea mamara) se face cu ajutorul unor pungi de silicon umplute cu ser fiziologic sau gel siliconic, numite implante (mamare).

Noi preferam implanturile cu gel, dar sunt gata sa discut cu dumneavoastra si alte optiuni. Vom stabili impreuna care este marimea si forma cea mai adecvata a implantelor in functie de dorinta dumneavoastra si experienta noastra. Operatia se face sub anestezie generala, si in prima noapte veti ramane in clinica. Veti putea face dus dupa 48 de ore. Durerile sunt usor de controlat cu medicamente comune pe care vi le vom recomanda.

Ce complicatii pot aparea in cadrul operatiei de marirea sanilor

operatie augmentare mamara

Cea mai importanta dintre complicatiile ce pot aparea in timpul operatiei de marirea sanilor este contractura capsulara, despre care vom discuta pe indelete la consultatia preoperatorie. Dupa o saptamana sunteti practic vindecata, dar recomandam purtarea unui sutien cat mai mult posibil.

implant cu silicoane

Despre operatia de marire a sanilor

In societatea romaneasca, implantul cu silicon a aparut indeosebi dupa anii ’90, insa scepticismul si-a facut repede loc printre doamnele care se gandeau ca ar putea opta pentru o operatie de marire a sanilor. Astazi, doamnele si domnisoarele si-au schimbat perceptia si au gasit calea de a-si remodela formele sanilor cu ajutorul implanturilor mamare, saculete umplute cu silicon care confera fermitate si sustinere mamelelor. Se pare ca implantul cu silicon este cel mai apreciat astazi, dupa urma sa cele care apeleaza la chirugia estetica pentru marirea sanilor ocupa un loc important pe piedestalul frumusetii!
Pretul unei operatii de marire a sanilor este de 3000 euro.

implant mamar cu silicon

Aparatura de specialitate pentru operatia de marire sani

Augmentarea mamara sau cum este cunoscuta adesea, operatia de marire a sanilor cu ajutorul implantului cu silicon, a reprezentat o mare provocare pentru echipa noastra medicala. Impreuna cu Dr.Sorin Parasca, un adevarat cunoscator in arta chirurgiei estetice, am ajuns sa fim unul dintre cabinetele de chirurgie estetica care presteaza operatii cu implanturi mamare la cel mai inalt nivel al calitatii. A fost nevoie de multa munca, sacrificii, documentare si pregatire de specialitate, insa astazi ne mandrim de un mare prestigiu in randul celor care au fost pacientele Dr.Sorin Parasca! La cabinetul nostru, veti beneficia de aparatura de specialiate pentru operatia de marire a sanilor, acest aspect fiind foarte important atunci cand porniti pe acest drum. De asemenea, calitatea implantului cu silicon este garantata, produsele pe care le folosim fiind atent alese din gama celor mai recunoscute branduri care produc astfel de obiecte implantate in tesutul mamar. Ne caracterizeaza profesionalismul, deoarece chirurgia estetica si operatiile de marire sani reprezinta pasiunea noastra inca din timpul aparitiei acestora in societatea noastra. Suntem profesionisti, specialisti si adevarati cunoscatori intr-ale chirurgiei de remodalare a sanilor, deci veti fi pe maini bune si veti ramane placut impresionata de tratamentul medical pe care il punem la dispozitia dumneavoastra! Rezultatul? Va fi cu siguranta conform asteptarilor, intrucat impreuna cu Dr.Sorin Parasca veti construi schema noului aspect al sanilor dumneavoastra! Totul tine de decizia, curaj si incredere in cea mai buna echipa de specialisti intr-ale interventiilor chirugicale pentru marirea sanilor!

mamoplastie cu silicoane

Pretul implantului cu silicoane

Sanii reprezinta simbolul prezentei feminine, deci trebuie sa acordati atentie deosebita atunci cand ceva va nemultumeste in aceasta privinta si mai ales, trebuie sa tineti seama de proverbul ” Ce-i frumos si lui Dumnezeu in place!”. Pretul implantului cu silicon nu trebuie sa reprezinte un mare impediment, deoarece este o investitie de durata care va aduce avantaje pe termen lung si foarte lung. De asemnea, orice operatie de infrumusetare merita sa isi faca simtita prezenta in viata dumneavoastra, mai ales cand ajungeti la o varsta nu tocmai adolescentina. Operatia implantului cu silicon si pretul sunt in concordanta cu raportul dintre calitate-pret, insa nu trebuie sa va ganditi la sume absolut fabuloase!
Poate ca este timpul sa faceti o schimbare a aspectului fizic, iar Cabinetul Dr.Sorin Parasca reprezinta cea mai buna alegere! Apleaza la specialistii nostri si programeaza o consultatie in urma careia vei fi la curent cu toate detaliile, incepand de la tehnica folosita in timpul operatiei de marire a sanilor pana la pretul implantului cu silicoane!

mastopexie-si-augmentare-la-3-luni

Pret operatie marire de sani (augmentare mamara): 3000 euro

vezi mai multe poze

Programeaza o consultatie!