Lipoaspiratie – Aspiratia cu Laser

Liposuctia (liposculptura sau lipoaspiratia) este cea mai frecventa operatie din acest grup. Ea consta in extragerea de grasime din diverse zone ale corpului unde este depusa in exces.

 

Despre liposuctie

Liposuctia poate fi aplicata la fata, gat, brate, abdomen, coapse, gambe etc. Operatia se face astfel: prin incizii foarte fine se scoate grasimea cu ajutorul unor tuburi (canule) de diverse dimensiuni, conectate la un aspirator. In functie de localizare si numarul de arii operate, anestezia va fi locala cu sedare sau generala.

 

Recuperarea postoperatorie

In prima seara de dupa operatie veti ramane in clinica. Durerile sunt moderate dar le vom controla cu medicamente; insa unele miscari bruste pot fi mai dificile. Din acest motiv veti purta pansamente elastice pe zonele operate timp de aproximativ trei saptamani, care vor ajuta la vindecare.

 

In primele zile, daca pansamentul se pateaza nu va speriati. Va vom invata sa-l schimbati. Rezultatul final se apreciaza la 1,5 luni mai tarziu pentru gambe. Lipoaspiratia este considerata a fi una dintre interventiile cu rezultatele cele mai frumoase in chirurgia estetica.

 

Ce inseamna procedura de lipoaspiratie?

Interventia chirurgicala de liposuctie nu trebuie confundata cu un regim in urma caruia veti pierde din kilogramele in plus pe care le-ati acumulat odata cu trecerea timpului. Daca sunteti o persoana supraponderala atunci va fi nevoie sa apelati la un regim alimentar, insa daca ati acumulat pungute de grasime in anumite zone ale corpului ca de exemplu pe coapse, fese, gambe, abdomen, gat sau pe memebrele superioare, lipoaspiratia poate reprezenta salvarea dumneavoastra! Prin urmare, interventia chirurgicala de indepartare a surplusului de grasime vizibil la nivelul pielii este o operatie de lipoaspiratie cu un grad scazut de risc pentru care puteti opta in ceea ce priveste tipul de anestezie preferat. Prin extragerea excesului adipos, veti beneficia de o noua forma a corpului dumneavoastra cu care va veti putea mandri in orice moment!

 

Cat dureaza operatia de liposuctie?

In functie de nivelul de tesut adipos acumulat pe zona corporala pe care doriti sa o remodalati, timpul operatiei poate varia. Insa, in general, interventia de liposuctie are un grad mic de dificultate si dureaza peste 60 de minute. In tot acest timp veti fi sub efectul anesteziei generale sau partiale, dupa cum veti stabili impreuna cu Dr.Sorin Parasca, cel cu care veti face cunostiinta si pe mainile caruia ii veti lasa reconstructia corpului dumneavoastra! Orice femeie are nevoie de ingrijire corporala, iar la un moment dat, inaintarea in varsta isi poate pune amprenta asupra aspectului fizic. Insa, nu este cazul sa va mai faceti astfel de griji, deoarece liposuctia este o interventie realizata la ordinea zilei, cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos apeland la astfel de tehnici chirurgicale pentru a reveni la formele unui corp perfect, lipsit de imperfectiuni!

 

Pret unei operatii de lipoaspiratie este de 1500-2200 euro

 

Operatii de liposuctie calitative!

Operatiile de lipoaspiratie realizate de Dr.Sorin Parasca sunt realizate cu profesionalismul care reprezinta echipa sa de specialisti. Daca va ganditi ca pretul liposuctiei va reprezenta o dauna in bugetul tau, nu trebuie sa iti mai faci griji, deoarece aici vei gasi operatii de liposuctie la pret cu adevarat avantajos. Chirurghia estetica a evoluat enorm in ultimii ani, iar tehnicile folosite sunt realizate de cea mai moderna aparatura folosita in chirurgia estetica. De asemenea, trebuie facut cunoscut faptul ca aceasta operatie estetica este un procedeau usor de realizat, astfel ca si pretul liposuctiei va fi unul pe masura realitatii!
Daca simtiti ca este timpul sa faceti schimbari in ceea ce priveste aspectul fizic, atunci va garantam faptul ca la cabinetul nostru veti beneficia de cele mai bune si calitative servicii de pe urma carora va veti alege cu un corp demn de a fi prezent pe podiumurile unde defileaza cele mai frumoase manechine!

 

Pret lipoaspiratie : 1500-2200 euro

                 Programeaza o consultatie!