Injectii cu toxina botulinica

Injectiile cu toxina botulinica ajuta la diminuarea ridurilor de pe frunte dintre sprancene si cele de la coada ochilor.

 

Tratamentul este rapid, rezultatele apar dupa 2-3 zile, dar sunt temporare (dureaza cam 6 luni).
Daca veti dori, putem repeta injectiile.

 

Intinerirea faciala reprezinta una dintre procedurile pe care le intreprindem cu mare pasiune. Fata este una din zonele corpului afectate de un anumit cumul de factori care conduc la aparitia inesteticelor cute pe ten, cunoscut drept riduri. Pentru aceasta problema, chirurgia estetica moderna are solutia perfecta cu ajutorul careia puteti beneficia de un tratament eficient si rapid pentru intretinerea faciala – injectiile cu toxina botulinica!
Activitatea musculara intensa in zona ochilor, a fruntii sau a nasului conduce de-a lungul timpului la aparitia ridurilor adanci la nivelul superior sau mediu al fetei, motiv pentru care este indicata o interventie rapida pentru reintinerirea faciala. In acest sens, injectiile cu toxina botulinica au demonstarat ca sunt cele mai rapide si eficiente tratamente, ele castigand un prestigiu important in randul celor care au recurs la aceasta moderna metoda de intretinere faciala.
Aceste imperfectiuni ale tenului destul de evidente si realmente inestetice apar in urma solicitarii crescute a muschilor fetei, in momentul in care sunt exprimate emotiile inevitabile (incruntare, mirare, ras, suparare). Acestea vor duce la aparitia ridurilor orizontale pe frunte, verticale intre sprancene, la baza nasului sau la coada ochiului in evantai, formand binecunoscuta “laba de gasca”! Trebuie recunoscut faptul ca un ten cu astfel de imperfectiuni va fi in permanenta lipsit de stralucire si farmec, iar solicitarea serviciilor unui estetician profesionist este cea mai buna optiune, indiferent de varsta pacientului.

 

Pret injectii cu toxina botulinica: 300 euro

 

Cum sunt aplicate injectiile cu toxina botulinica?

Toxina botulinica este o substanta pe care doar specialistii o pot utiliza, astfel ca injectarea la domiciliu este stric interzisa daca vreti sa nu va degradati aspectul estetic al fetei. Pentru ca ridurile adanci sunt un motiv pentru care va puteti simti stanjeniti si lipsiti de frumusetete, Dr.Sorin Parasca va recomanda injectarea zonelor afectate cu toxina botulinica, una dintre cele mai rapide si eficiente tratamente de intinerire faciala. Injectarea se realizeaza in cantitati mici cu ajutorul unor ace fine care vor strapunge usor epiderma in zonele in care ridurile sunt evidente. Aceasta procedura se realizeaza sub anestezie locala obtinuta prin aplicarea cremelor cu xilina, un anestezic eficient care va va relaxa si amorti zona faciala pe toata durata interventiei.
Injectiile cu toxina botulinica conduc catre paraliza muschilor activi ai fetei in zonele afectate, proces prin care se obtine in cel mai scurt timp atenuarea si disparitia acestor suparatoare imperfectiuni ale tenului.

 

Efectele tratamentului cu toxina botulinica

Rezultatele in urma injectiilor cu toxina botulinica sunt realmente surprinzatoare, ele facandu-si aparitia dupa cateva zile, in momentul in care se produce si atenuarea ridurilor. Efectele dureaza timp de 6 luni, insa se poate realiza o a doua injectare, fara a dispune de contraindicatii. In urma celor 4-5 sedinte pe care le veti intreprinde, efectele toxine butolinice vor deveni permanente.

 

Din cauza posibilitatii aparitiei unor mici efecte nedorite, injectiile cu toxina botulinica sunt interzise pacientilor cu miastenia gravis, boli neuromusculare, celor care sunt alergici la substanta butonica sau la albumina umana, cat si gravidelor si celor care se afla in perioada de alaptare! Tocmai din aceste motive, realizarea unui set de analize si un consult preoperaoriu sunt pasi necesari in realizarea acestui tip de intinerire facial. Dr.Sorin Parasca este medicul plastician in masura sa va ofere cele mai bune sfaturi, ocupandu-se cu profesionalism de fiecare pacient care va apela la serviciile sale!

Injectiile cu toxina botulinica si pretul interventiei

Orice interventie de intinerire faciala isi merita costul, intrucat frumusetea este un concept care poate deveni realitate indiferent de varsta pe care o aveti. Astfel, apeland la serviciile de chirurgie estetica, veti descoperi adevarata arta a frumusetii, realizata de unul dintre cele mai prestigioase prezente medicale, domnul Dr. Sorin Parasca. Chirurgia estetica rezolva orice imperfectiune a tenului, iar rezultatele sunt spectaculoase, multumirea clientilor nostri fiind de fiecare data un motiv in plus pentru a ne aplauda succesul!

Pret injectii cu toxina botulinica: 300 euro