Marirea buzelor

Cum nu toti suntem norocosi sa ne nastem cu forma perfecta a buzelor, care ofera un plus de senzualitate, implinire sau confort si pentru ca traim intr-o perioada in care conceptul de frumusete este privilegiat, ne indreptam atentia catre chirurgia estetica, singura capabila sa va indeplineasca toate dorintele.

 

Cum se realizeaza operatia pentru marire de buze?

Marirea buzelor sau operatia de augmentare a buzelor, asa cum este denumita de specialistii esteticieni, este un procedeu simplu cu ajutorul caruia se obtine volumul optim al buzelor. La acest tip de interventie pot apela atat persoanele tinere, cat si cele mature care se confrunta cu procesul de imbatranire, moment in care, odata cu inaintarea in varsta, buzele vor deveni tot mai subtiri, in special fiind vorba despre cea superioara.
Operatia de marire a buzelor face parte din ramura chirugiei estetice moderne, astfel ca metodele pe care le folosim sunt printre cele mai diverse, in functie de preferintele fiecarui pacient. In acest sens, operatia de augmentare a buzelor poate fi realizata cu ajutorul propriei grasimi, a implantelor temporare sau a celor definitive, in functie de efectele de care doriti sa beneficiati de-a lungul timpului. Pentru a intelege mai bine produsele pe care le folosim pentru marirea de buze, fiecare categorie de substante injectabile ofera propriile avantaje. Implanturile temporare pentru marirea de buze se realizeaza cu ajutorul acidului hialuronic, colagenului de origine animala sau folosind propria grasime obtinuta printr-un proces fin de lipoaspiratie, efectele fiind vizibile pe o durata de 3-6 luni, dupa care se poate interveni din nou, de data aceasta efectele fiind mult mai indelungate. In schimb, implanturile definitive folosite pentru augmentarea buzelor sunt din gama poliacrilamidelor, acestea mentinand volumul pe o perioada nedeterminanta de timp, fiind indeosebi tolerate de corpul uman.
Pacientii care vor apela la astfel de tratamente pentru marirea buzelor vor fi supusi anesteziei locale realizate cu lidocaina, moment in care se va injecta cu ajutorul unui ac special o cantitate mica de implant (de obicei 1-2 mililitri) la limita dintre rosul buzei si pielea din jur. In urma interventiei isi pot face aparitia mici dureri sau vantai, insa acestea sunt trecatoare, persistand timp de cateva zile.

 

Pretul pentru  o interventie de mariri de buze este 250-300 euro

 

Cum alegeti tipurile de implant pentru marirea de buze?

Alegerea implantului corespunzator este dificila, tocmai de aceea trebuie sa va consultati si sa urmati sfatul specialistilor. Este esential sa fiti la curent cu posibilele efecte ale operatiei de marire a buzelor care va pot influenta sanatatea, iar Dr. Sorin Parasca este o prezenta medicala exclusivista, de cunostintele caruia puteti dispune oricand veti dori sa recurgeti la interventia de augmentare a buzelor.
In plus, interventia de marire de buze dispune de preturi accesibile oricarui buzunar, fiind una dintre cele mai profitabile si de succes proceduri de infrumusetare faciala! Toate detaliile in ceea ce priveste pretul pentru marirea buzelor, cat si serviciile de care veti beneficia vor putea fi cunoscute in urma consultului oferit de renumitul Dr.Sorin Parasca, cel care va ajuta sa capatati din nou incredere in propria frumusete!

 

Pret mariri buze: 250-300 euro

 

Programeaza o consultatie!