Despre Dr. Sorin Parasca

Doctorul Parasca Sorin a terminat in anul 1992, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti. Timp de un an, acesta a devenit intern prin examen la sectia de obstetica-ginecologie a Spitalului Sf. Pantelimon. In anul 1993, datorita examenului de rezidentiat, Doctorul Sorin Parasca este acceptat la specialitatea de „Chirurgie Plastica si Reparatorie”, aceasta urmand ca mai tarziu, sa fie numita „Chirurgie Plastica si Microchirurgie reconstructiva”.

 

Specializarea Doctorului Parasca s-a realizat pe parcursul a cinci ani, in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta „Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri”, una dintre cele mai mari si importante clinici nationale. Din anul 1999, Doctorul Parasca Sorin si-a inceput cariera de specialist. Ulterior, el devine in cadrul Universitatii de  Medicina si Farmacie „Carol Davila” din capitala, asistent universitar al catedrei de specialitate. In timp, acesta avanseaza in cariera ca medic primar, iar in perioada 2004 – 2006, director medical adjunct, in cadrul aceleiasi institutii medicale.

 

Intreaga cariera a Doctorului Sorin Parasca s-a axat pe specialitatea sa in domeniul chirurgiei estetice, el desfasurand o activitate constanta in aceasta nisa a medicinei. Pentru aproximativ 5 ani de zile, a lucrat in cadrul spitalului in care s-a pregatit initial, ulterior, orientandu-se spre practica privata, la Clinica de Chirurgie Ambulatorie „MEDSPORT” din Bucuresti.

 

Doctorul Sorin Parasca este in prezent, un membru foarte important al Asociatiei Chirurgilor Plastici din tara, dar si al Societatii Romane de Chirurgie Estetica. Este medic primar specializat si acreditat in chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva, fiind Doctor in medicina. Tema sa de doctorat este bazata in continuare pe un subiect de actualitate in cadrul chirurgiei estetice: remodelarea corporala a pacientilor care au avut o transformare fizica pe baza slabitului masiv.

 

Totodata, Doctorul Parasca este co-autor a multiple articole din reviste de specialitate, articole de popularizare a chirurgiei estetice in diverse publicatii, pentru publicul larg, dar si la un numar foarte mare de congrese medicale. El a participat de-a lungul anilor la o multitudine de stagii pregatitoare, atat in Romania, cat si in strainatate, in domeniul chirurgiei estetice si a celei plastice.