Marirea Sanilor cu Ajutorul Siliconului

Implantul mamar
SOLUTIA PENTRU A SCAPA DE COMLPEXE!

1. CE ESTE MAMOPLASTIA DE AUGMENTARE?

 • operatie de marire a sanilor prin intermediul inserarii unor pungi de silicon, numite implanturi mamare;
 • implanturile pot contine ser fiziologic sau gel siliconic.
2. Pot apela la operatia de marire a sanilor femeile:
 • cu stare de sanatate buna;
 • care au o greutate constanta;
 • care au asimetrii mamare;
 • cu sanii lasati.
3. Complicatii care pot aparea:
 • Contractura capsulara;
 • Seromul tardiv (acumularea de lichid in jurul implantului);
 • Ruptura spontana a implantului;
 • Hemoragia sau hematomul (acumulare de sange).
4A. Indicatii preoperatorii
 • consumul de aspirina este contraindicat, precum si fumatul;
 • necesitatea parcurgerii unui set complet de analize de sange;
 • evitati aplicarea oricarui produs cosmetic in dimineata interventiei.
4B. Indicatii postoperatorii
 • evitati sa conduceti timp de 7 zile;
 • renuntati la orice tip de exercitiu fizic pentru cel putin o luna;
 • purtati un sutien sport in fiecare zi timp de 4 saptamani;
 • faceti dus dupa 48 de ore;
 • evitati dormitul pe burta;
 • evitati expunerea la soare a cicatricelor timp de un an.

5. Avantajele implantului cu silicon

 • imbunatatirea aspectului fizic;
 • cresterea stimei de sine;
 • mentinerea sanilor ridicati;
 • nu prezinta riscul aparitiei cancerului mamar.
6. Rezultatul excelent al interventiei depinde si de:
7.De ce sa apelati la Dr. Sorin Parasca?
 • aparatura de specialitate;
 • calitatea garantata a implantului cu silicon;
 • profesionalismul serviciilor;
 • calitatea interventiilor chirurgicale;
 • rezultate conform asteptarilor.

Marirea sanilor (augmentarea mamara) se face cu ajutorul unor pungi de silicon umplute cu ser fiziologic sau gel siliconic, numite implante (mamare).

Ce complicatii pot aparea in cadrul operatiei de marirea sanilor

operatie augmentare mamara

Cea mai importanta dintre complicatiile ce pot aparea in timpul operatiei de marirea sanilor este contractura capsulara, despre care vom discuta pe indelete la consultatia preoperatorie. Dupa o saptamana sunteti practic vindecata, dar recomandam purtarea unui sutien cat mai mult posibil.

implant cu silicoane

Despre operatia de marire a sanilor

In societatea romaneasca, implantul cu silicon a aparut indeosebi dupa anii ’90, insa scepticismul si-a facut repede loc printre doamnele care se gandeau ca ar putea opta pentru o operatie de marire a sanilor. Astazi, doamnele si domnisoarele si-au schimbat perceptia si au gasit calea de a-si remodela formele sanilor cu ajutorul implanturilor mamare, saculete umplute cu silicon care confera fermitate si sustinere mamelelor. Se pare ca implantul cu silicon este cel mai apreciat astazi, dupa urma sa cele care apeleaza la chirugia estetica pentru marirea sanilor ocupa un loc important pe piedestalul frumusetii!

marire de sani preoperator si postoperator

Noi preferam implanturile cu gel, dar sunt gata sa discut cu dumneavoastra si alte optiuni. Vom stabili impreuna care este marimea si forma cea mai adecvata a implantelor in functie de dorinta dumneavoastra si experienta noastra. Operatia se face sub anestezie generala, si in prima noapte veti ramane in clinica. Veti putea face dus dupa 48 de ore. Durerile sunt usor de controlat cu medicamente comune pe care vi le vom recomanda. rezultate inainte si dupa marirea sanilor

Cu siguranță, mărirea sânilor cu implante siliconice este cea mai frecventă intervenție estetică în România si pe glob. De aceea, informațiile despre această operație abundă în spațiul virtual. Lăsând la o parte discuțiile despre forma implantelor sau pe unde pot fi ele introduse și în ce plan, îmi permit să scriu câte ceva despre aspecte care mie mi se par esențiale și care sunt ignorate de multe site-uri.

marirea-sanilor-inainte-si-dupa-poze

Deși este intervenția cu cel mai mare grad de satisfacție pentru pacientă sau chirurg, rezultatul final depinde mult de aspectul de dinainte de operație. Dacă sânii sunt mici, dar frumoși, atunci vor deveni mai mari si foarte frumoși. Simetria, lipsa ptozei, un torace normal conformat sunt elemente care practic garantează un rezultat excelent. Dar multe femei au sânii lăsați, mai mult sau mai puțin, au asimetrii mai mari sau mai mici, aspecte care afectează rezultatul și impun o abordare diferită. Nu ne putem aștepta ca cele două paciente de mai jos să obțină un rezultat la fel de bun:

Cu toate acestea, și cazul al doilea arată mult mai bine și pacienta este mulțumită.

inainte-si-dupa-operatie-estetica-de-implant-cu-silicoane

Cel mai greu pacientele par să accepte alte tipuri de cicatrice decât cea din șanțul submamar. Dacă sânii sunt lăsați peste o anumită limită, ei nu pot fi corectați fără o ridicare, ceea ce impune o cicatrice în jurul areolei cel puțin, dacă nu chiar una verticală. Sigur că cicatricele sunt importante, dar este păcat, după părerea mea, să sacrificăm forma sânului de dragul unor cicatrice mai scurte. Ascultați de doctorul dvs. în această problemă. Veți fi în final nemulțumite de cum arată sânii dacă intervenția este forțată. Și nu uitați că poziția areolelor (a mameloanelor) nu poate fi modificată fără cicatrice suplimentare. Sânii nu pot fi pur și simplu apropiați din implante (vedeți tot cazul doi de mai sus: sânul drept are areola mult în lateral de dinainte de operație). În cazul 1 sânii sunt apropiați și preoperator.

Am mai vorbit despre răbdarea de a aștepta rezultatul final, chiar când interveția a fost cea mai simplă. Nu vă grăbiți cu aprecierile, nu solicitați reintervenții premature. Sunt chirurgi tentați să vă facă pe plac și veți avea de pierdut.

rezultat de marire sani

Voi atrage atenția asupra complicațiilor, care apar înșiruite pe multe site-uri, dar pe care viitoarele paciente tind să la ignore. Unele dintre cele mai importante sunt cele care pot apărea oricând pe parcursul vieții: contractura capsulară (sânul se strânge în jurul implantului și se deformează), seromul tardiv (acumulare de lichid în jurul implantului), ruptura spontană a implantului. Cam toate necesită reintervenție și schimbarea implantului. Există și o complicație extrem de rară, descrisă recent, care constă în apariția unei tumori ce seamană cu cancerul limfatic. Ea se manifestează mai ales ca serom tardiv. Se pare ca scoaterea capsulei este suficientă pentru vindecare, dar cum au fost descrise doar sub 300 de cazuri în lume, nu știm prea multe despre această tumoră. Ideea este că, dacă vă puneți implante, aveți un risc mare să mai suferiți de alte intervenții legate de asta pe parcursul vieții. Am scris aceste lucruri nu pentru descurajare, ci pentru o corectă informare a viitoarelor paciente.

Mai sunt și complicații imediate, nu voi insista, dar există seromul recent (tot acumulare de lichid care poate ieși prin plagă) care poate impune scoaterea implantului și reimplantare după cel puțin 3 luni.  In exemplul de mai jos, seromul a desfacut plaga la o luna dupa operatie si a trebuit sa scoatem implantul:

scoaterea implanului

Din fericire, toate aceste complicații sunt foarte rare, dar pun pacienta și chirurgul în situații greu de gestionat. Aveți totuși încredere în chirurgul ales. El vă poate scoate din aceste hățișuri.

implant mamar cu silicon

Aparatura de specialitate pentru operatia de marire sani

Augmentarea mamara sau cum este cunoscuta adesea, operatia de marire a sanilor cu ajutorul implantului cu silicon, a reprezentat o mare provocare pentru echipa noastra medicala. Impreuna cu Dr.Sorin Parasca, un adevarat cunoscator in arta chirurgiei estetice, am ajuns sa fim unul dintre cabinetele de chirurgie estetica care presteaza operatii cu implanturi mamare la cel mai inalt nivel al calitatii. A fost nevoie de multa munca, sacrificii, documentare si pregatire de specialitate, insa astazi ne mandrim de un mare prestigiu in randul celor care au fost pacientele Dr.Sorin Parasca! La cabinetul nostru, veti beneficia de aparatura de specialiate pentru operatia de marire a sanilor, acest aspect fiind foarte important atunci cand porniti pe acest drum. De asemenea, calitatea implantului cu silicon este garantata, produsele pe care le folosim fiind atent alese din gama celor mai recunoscute branduri care produc astfel de obiecte implantate in tesutul mamar. Ne caracterizeaza profesionalismul, deoarece chirurgia estetica si operatiile de marire sani reprezinta pasiunea noastra inca din timpul aparitiei acestora in societatea noastra. Suntem profesionisti, specialisti si adevarati cunoscatori intr-ale chirurgiei de remodalare a sanilor, deci veti fi pe maini bune si veti ramane placut impresionata de tratamentul medical pe care il punem la dispozitia dumneavoastra! Rezultatul? Va fi cu siguranta conform asteptarilor, intrucat impreuna cu Dr.Sorin Parasca veti construi schema noului aspect al sanilor dumneavoastra! Totul tine de decizia, curaj si incredere in cea mai buna echipa de specialisti intr-ale interventiilor chirugicale pentru marirea sanilor!

mamoplastie cu silicoane

Pretul implantului cu silicoane

Sanii reprezinta simbolul prezentei feminine, deci trebuie sa acordati atentie deosebita atunci cand ceva va nemultumeste in aceasta privinta si mai ales, trebuie sa tineti seama de proverbul ” Ce-i frumos si lui Dumnezeu in place!”. Pretul implantului cu silicon nu trebuie sa reprezinte un mare impediment, deoarece este o investitie de durata care va aduce avantaje pe termen lung si foarte lung. De asemnea, orice operatie de infrumusetare merita sa isi faca simtita prezenta in viata dumneavoastra, mai ales cand ajungeti la o varsta nu tocmai adolescentina. Operatia implantului cu silicon si pretul sunt in concordanta cu raportul dintre calitate-pret, insa nu trebuie sa va ganditi la sume absolut fabuloase!

Poate ca este timpul sa faceti o schimbare a aspectului fizic, iar Cabinetul Dr.Sorin Parasca reprezinta cea mai buna alegere! Apleaza la specialistii nostri si programeaza o consultatie in urma careia vei fi la curent cu toate detaliile, incepand de la tehnica folosita in timpul operatiei de marire a sanilor pana la pretul implantului cu silicoane!

mastopexie-si-augmentare-la-3-luni

Pret operatie marire de sani (augmentare mamara): 3000 euro

vezi mai multe poze

Programeaza o consultatie!