Mamoplastie de micsorare a sanilor

Ridicarea si micsorarea sanilor seamana ca operatii. In ambele cazuri se ridica mamelonul intr-o pozitie estetica, se reface invelisul de piele al sanilor, se scoate o parte din glanda mamara si din grasimea de la acest nivel, pentru aducerea sanului la un volum armonios.

Operatia are loc sub anestezie generala si veti petrece prima noapte in clinica. Veti avea probabil tuburi de dren pe care le vom scoate la 24-48 de ore. Durerile sunt de mica intensitate si va vom administra si prescrie medicamentele necesare.

Cicatricele vor fi dispuse in jurul areolei (zona de piele mai inchisa la culoare din jurul mamelonului) vertical pana in santul submamar, si una orizontala in acest sant.

Fiind cea mai importanta sechela a acestui tip de operatii, voi urmari cicatricele dumneavoastra pe parcursul primului an si vom lua toate masurile ca ele sa arate bine. Uneori este nevoie de revizia lor chirurgicala.

Operatia de micsorare a sanilor (reductia mamara)

Este binecunoscut faptul ca traim intr-o epoca in care sanii cat mai voluminosi sunt la moda, fiecare doamna sau domnisoara fiind exaltata de bucuria de a dispune de forme apetisante ale corpului, care confera intotdeauna o atitudine feminina si fermecatoare.

Chiar daca traim intr-o “era a silicoanelor”, exista persoane de sex feminin care se confrunta cu volumul exagerat al sanilor, in prima faza aceasta reprezentand o problema estetica definitorie, iar ulterior ea transformandu-se intr-o reala problema de sanatate. In acest sens, raportul ideal intre marimea toracelui si dimensiunile sanilor poate fi realizat numai cu ajutorul specialistilor. Dr. Parasca Sorin cunoaste metodele si tehnicile optime pentru a va ajuta sa scapati de frustarile existente si starile de disconfort permanent.

Ce reprezinta operatia de micsorare a sanilor?

Mamoplastia de reductie sau interventia chirurgicala pentru micsorarea sanilor reprezinta una dintre operatiile estetice la care pot apela fie persoanele adolescentine care si-au incheiat ciclul de dezvoltare, fie femeile mature care sufera de obezitate, boala in urma careia se dezvolta hipertrofia mamara (anomalie in urma careia volumul sanilor creste in mod exagerat). Pentru astfel de cazuri, singura posibilitate eficienta de a indeparta cantitea de tesut in exces ramane operatia de micsorare a sanilor, iar cabinetul Dr.Sorin Parasca este una dintre cele mai moderne locatii unde puteti beneficia de cele mai bune servicii medicale, experienta si profesionalismul definindu-ne activitatea de lunga durata in materie de chirirgie estetica de specialitate.

In urma reductiei mamare pe care o va realiza domnul Dr.Sorin Parasca, folosindu-se de cele mai moderne echipamente medicale si aplicand cele mai eficiente metode pentru micsorarea sanilor, veti beneficia nu numai de o forma frumoasa a sanilor, ei detinand marimea optima in raport cu dimensiunile toracelui, ci le veti putea reda fermitatea si feminitatea. De asemenea, chirurgul estetician va avea grija sa ridice ridice sanul si areola acestuia pentru ca dumneavoastra sa fiti intr-adevar multumita de noul aspect al sanilor. In acest sens, putem spune ca mamoplastia de reductie este o operatie complexa care poate dura intre 3-5 ore, timp in care dumneavoastra veti fi supusa anesteziei generale.

Pretul unei operatii de reductie mamara este de 2500 de euro

Cum se realizeaza inciziile in timpul operatiei de reductie mamara?

In ceea ce priveste inciziile si implicit, cicatricile in urma interventiei de micsorare a sanilor, fiecare pacienta reprezinta un caz individual, tocmai de aceea specialistul va opta pentru tipul de incizie optim in functie de gradul de reductie necesar. De cele mai multe ori, se recurge la trei tipuri de incizii: cele in jurul areolei, vertical de la areola catre santul de sub sani sau o incizie lunga pozitionata pe lungimea intregului sant de sub sani. Insa, asa cum specificam mai sus, exista si cazuri mai speciale, tocmai de aceea se pot folosi in timpul operatiei de micsorare a sanilor doar inciziile verticale si cele realizate in jurul areolei. Cicatricile sunt usor vizibile, iar dupa primele luni ele isi vor diminua vizibilitatea din ce in ce mai mult.

Ingrijirea postoperatorie

Ingrijirea postoperatorie este o etapa realizata sub atentia sporita a doctorului estetician. Fiind o operatie chirugicala destul de complexa, cel putin o zi de spitalizare va fi necesara pentru ca specilialistii sa va poata monitoriza evolutia dupa interventia de miscorare a sanilor. Purtarea unui sutien special peste pansamente este absolut necesara, intrucat acesta va ofera confort pe toata durata convalescentei. De asemenea, durerile care isi vor face aparitia vor fi de intensitate medie, insa cu ajutorul medicamentatie prescrise de chirurgul estetician veti tine sub control toate starile de rau. Iar in ceea ce priveste complicatiile, in perioada postoperatorie, cele mai frecvente tin de aspectul cicatricilor. Insa, acest lucru nu are menirea de a va inspaimanta, intrucat in astfel de cazuri doctorul plastician va fi pregatit pentru a rezolva orice nemultumire.

Dupa ce ati recurs la interventia pentru micsorarea sanilor puteti avea o viata normala, insa in prima luna nu va este permis sa faceti sport si efort fizic. Dupa primul an, procesul postoperator este considerat a fi incheiat, iar rezultatele vor fi spectaculoase daca veti alege sa apelati la serviciil unui chirurg estetician experimentant.

Dr.Sorin Parasca este una dintre prezentele medicale de specialitate in domeniul chirurgiei estetice, bagajul de cunostinte acumulat de-a lungul timpului in urma numeroaselor studii realizate contribuind la acumularea unui grad ridicat de profesionalism cu ajutorul caruia isi incanta toate pacientele.

Pret reductie mamara: 2500 euro