Operatie de Umplere a Gambelor

Fiecare parte a corpului nostru este importanta pentru aspectul fizic general si prin extrapolare, pentru increderea in sine, vitala in orice context social. Astfel, nu doar elementele faciale sau din partea superioara a corpului sunt importante, ci si cele care din partea inferioara, precum gambele. Aceasta zona a picioarelor a atras si atrage in continuare multa admiratie, pentru ca o femeie cu picioare frumoase va fi intotdeauna mult mai atragatoare, punandu-i in valoare si alte zone fermecatoare, iar un barbat cu gambele bine conturate va avea o imagine mult mai masculina.
Din pacate, Mama Natura nu ii inzestreaza pe toti cu perfectiune in fiecare centimetru al corpului, iar in cazul picioarelor, pentru cei care nu sunt multumiti de modul in care arata acestea, pot oricand sa apeleze la o interventie cu implant la gambe, menita sa corecteze orice mica imperfectiune a picioarelor. Un implant de gambe nu este o operatie dificila, are un efect permanent si poate fi facuta la orice varsta, pentru ca increderea in sine sa nu tina cont de ani, ci de o stare de spirit.

 

In ce consta un implant de gambe?

In primul rand, trebuie stabilit in ce consta un implant de gambe pe care dr. Sorin Parasca il poate acorda tuturor pacientilor care sunt nemultumiti de starea actuale a picioarelor. In urma unui consult prealabil, in care sunt discutate cu dr. Parasca toate detaliile si implicatiile unei astfel de interventii, totul se reduce la urmatorii pasi:

  • Stabilirea unui obiectiv comun cu doctorul pentru rezultatul vizual final;
  • Alegerea unor implanturi din silicon care vor oferi o consistenta ferma, atat din punct de vedere estetic, cat si din fizic, reproducand conturul si textura unui muschi bine antrenat;
  • Implantarea propriu-zisa a gambelor, desfasurata sub anestezie generala, intr-un interval aproximativ de o ora pentru fiecare gamba in parte;
  • Inciziile pentru implantul de gambe sunt facute in spatele genunchiului pentru a fi cat mai putin vizibile, oferind confort psihologic tuturor celor care sufera aceasta interventie chirurgicala;

 

Este implantul de gambe o procedura dureroasa?

Principalele probleme, mai ales de ordin psihologic, pe care le intampina un pacient, inainte de a se hotari definitiv ca doreste o anumita operatie estetica, sunt durerea si complicatiile postoperatorii. Gradul de durere in cazul procedurii de implant de gambe este unul foarte scazut, pentru ca in timpul operatiei, anestezia generala previne orice disconfort, iar in perioada postoperatorie, senzatia de durere este minima.
La inceput, este posibil ca disconfortul sa fie putin mai mare, in special la mers si la statul in picioare pe loc, dar nu va fi o durere propriu-zisa, ci se va simti mai mult ca o intindere sau o febra musculara. Medicatia se va asigura ca aceste urme de disconfort sunt eliminate sau reduse la minim, iar dr. Sorin Parasca isi asigura pacientii ca nu exista, de obicei, nici complicatii la aceasta interventie.
Riscurile implantului de gambe sunt minime si au o recurenta foarte scazuta, transformand aceasta operatie intr-una foarte sigura si eficienta din punct de vedere chirurgical. Dr. Parasca va discuta cu fiecare pacient in parte riscurile la care se va supune in cazul in care decide sa dea curs acestui implant de gambe, si care sunt, mai degraba, legate de agenti exteriori precum medicamente ingerate sau alte substante care pot provoca sangerari sau alte complicatii.
Activitatea fizica este, deocamdata, o mica provocare pentru cei care vor sa apeleze la un implant de gambe si sa isi contureze ideal picioarele. Asadar, primele saptamani se vor dovedi a fi destul de complicate din punct de vedere fizic, pentru ca simplul act al mersului se poate dovedi a fi putin mai greu, iar efortul fizic intens este interzis.

 

Implantul la gambe – dorinta pentru picioare frumoase

Aceasta interventie chirurgicala care le asigura femeilor si barbatilor picioare mai frumoase, mai tonifiate si mai bine conturate este realizata in cele mai bune conditii profesionale, igienice si sanitare de catre dr. Sorin Parasca. Pretul pentru un implant de gambe nu este unul mic, dar nici unul care sa puna probleme persoanelor determinate sa isi transforme corpurile in cele la care au vista dintotdeauna.
Acum este mult mai simplu ca o femeie care isi doreste picioare gratioase, sau un barbat care isi doreste picioare musculoase, sa apeleze la procedura unui transplant de gambe prin care sa isi recapete increderea in sine si sa poata merge vara oriunde, mandri de modul in care sunt definite gambele picioarelor lor.