Liftingul clasic

Liftingul clasic se adreseaza partii inferioare a fetei si gatului. Se elimina pielea in exces si se reaseaza intr-un mod tineresc tesuturile profunde. Inciziile si deci si cicatricile, fiind plasate in jurul urechii si in pielea cu par de pe tample, unde sunt greu vizibile si pot fi usor ascunse.

Trebuie sa va pregatiti pentru o interventie de durata cu anestezie locala si sedare sau cu anestezie generala.

 

Operatia de lifting clasic

Durerile postoperatorii nu sunt importante si le vom controla usor. Veti ramane in clinica in prima noapte dupa operatia de lifting clasic. A doua zi, fata va fi umflata si vor aparea vanatai (echimoze).

 

Vanataile dispar dupa 14 zile

Toate acestea vor disparea insa in circa 14 zile, iar apoi firele vor fi scoase dupa o perioada de aproximativ 5-7 zile. In acest sens veti purta o cagula elastica ce va face recuperarea mai usoara si mai rapida. Rezultatele dupa operatia de lifting clasic se mentin 5-10 ani.

 

Prin liftingul clasic, corectam anumite imperfectiuni la nivel facial, in zona partii inferioare a fetei si a gatului. Aceasta procedura se adreseaza tuturor pacientilor care isi doresc sa elimine anumite semne ale imbatranirii, dar si sa corecteze imperfectiunile de la nivel facial, printr-o metoda nedureroasa si care nu lasa cicatrici vizibile. Astfel, toti pacientii nostri vor avea, in sfarsit, o piele vizibil intinerita, iar tesutul tegumentar isi va recapata din elasticitate, printr-o operatie de lifting clasic cu rezultate de lunga durata.

 

Pretul unui lifting facial clasic este de 2500-3000 euro.

 

In ce consta operatia de lifting clasic?

Atunci cand vorbim despre chirurgie estetica, ne referim si la un act medical invaziv, acest lucru insemnand ca va avea loc o incizie care strabate pielea. Pozitia inciziei face posibila ajungerea cu usurinta la straturile din profunzime care trebuie reajustate. Apoi urmeaza momentul in care se reaseaza si se remodeleaza, dupa anumite tehnici precise, fascia, in cazul liftingului facial clasic. Procedura de lifting facial clasic se realizeaza in zona partii inferioare a fetei si gatului, moment in care se elimina pielea in exces si se reaseaza, intr-un mod cat mai natural posibil, tesuturile profunde. Pentru ca semnele interventiei sa nu fie vizibile, cicatricile urmeaza sa fie dispuse in partea din fata a urechilor si in spatele lor.

 

In timpul recuperarii postoperatorii, pot aparea mici dureri, pe care le putem controla usor, printr-un tratament medicamentos. De asemenea, inca de a doua zi de dupa operatie, pielea poate sa suporte mici transformari, precum obisnuitele vanatai sau echimoze, care urmeaza sa dispara la aproximativ 2 saptamani de dupa realizarea liftingului clasic. De asemenea, edemul (umflarea fetei) apare imediat dupa operatie si poate fi spectaculos, dar trece in cateva zile. Gelul de arnica, aplicat pe vanatai si in zonele edematiate ajuta la recuperare. Pentru ca pielea sa se refaca intr-un timp cat mai scurt, pacientul va purta o cagula elastica, timp de 1-2 saptamani.

 

In functie de preferintele pacientului, operatia de lifting clasic se poate realiza fie sub anestezie locala, fie generala si are o durata de 2-3 ore. Spitalizarea dureaza doar o noapte dupa operatie, pana cand pacientul va fi stabilizat.

 

Pretul operatiei de lifting facial clasic este unul avantajos, mai ales ca echipa noastra va garanteaza ca rezultatele operatiei vor dura intre 5 si 10 ani.

 

Cui se adreseaza liftingul facial clasic?

Atunci cand vorbim despre chirurgie estetica, nu exista o varsta ideala pentru apelarea la operatia de lifting facial clasic. Orice pacienta trebuie doar sa atinga varsta maturitatii, astfel, putem realiza lifting facial pentru pacienti cu varste foarte diferite. De regula, spre sfarsitul decadei de 30 de ani, apar cele dintai semne ale imbatranirii fetei, care pot fi corectate prin niste proceduri mai usoare, pentru ca la varsta de 45 de ani, sa apara adevaratele necesitati ale unui lifting clasic. Multi dintre pacientii care apeleaza la o operatie de lifting clasic simt nevoia intineririi tenului, printr-o metoda care corecteaza ridurile sau micile semne de oboseală ale pielii, dar, mai ales remodeleaza fata apropiind-o de formele tineretii.

 

Indiferent de problemele pe care pielea dumneavoastră le are, dr. Sorin Parasca va asteapta cu cele mai inovative tehnici de lifting facial clasic, cu rezultate de lungă durată și prețuri accesibile.

 

Simtiti-va mereu tinere si recapatati-va increderea de sine!

 

Pret lifting facial classic: 2500-3000 euro

Programeaza o consultatie!