Operatie de Intindere a Ridurilor

Liftingul frontal intinde ridurile mari de pe frunte si de la baza nasului si ridica sprancenele. Operatia dureaza cam 2 ore si recuperarea este mai rapida decat la cel clasic.
Liftingul frontal si liftingul clasic se pot practica in acelasi timp, daca vom considera necesar acest lucru.

 

Liftingul frontal – operatia de intindere a ridurilor de pe frunte

Operatia de lifting frontal realizata de echipa noastra reprezinta operatia de eliminare a ridurilor si a cutelor, atat de la nivelul fruntii, cat si in zona sprancenelor si de la baza nasului.

 

In timpul inaintarii in varsta, urmele oboselii si imbatranirii incep sa se faca vizibile la nivelul fetei, moment in care apar inevitabilele riduri, dar si pielea lasata in jurul pleopelor si sprancenelor. Aspectele inestetice de la nivelul fetei pot crea efectul unei fete obosite, suparate, mai triste si chiar mai batrane. Aici intervine chirurgia estetica, cea care reuseste, printr-o metoda deloc dureroasa, sa corecteze cele mai adanci cute si sa duca la intinderea ridurilor de pe frunte. Cu ajutorul bisturiului si fara costuri foarte mari, dr. Parasca realizeaza la un pret accesibil lifting frontal cu rezultate durabile in timp si fara cicatrici vizibile. Avantajele unui lifting frontal sunt lipsa durerilor, recuperarea post-operatorie rapida si lipsa unor semne care sa fie inestetice.

 

Pretul unui lifting frontal este de lfiting de frunte (sprancene) classic: 1700-2000 euro

 

Ce corecteaza operatia de lifting frontal?

Operatia de lifting frontal este o interventie mult mai usoara decat cea de lifting facial clasic si mai este numita si lifting al fruntii si al sprancenelor. Liftingul frontal are ca principal scop eliminarea ridurilor si cutelor si imbunatatirea ridurilor de expresie care, de cele mai multe ori, apar intre sprancene si frunte si dau senzatia de incruntare. Odata ce rezultatele operatiei incep sa devina vizibile, aspectul pielii va deveni unul mai ferm, tanar, proaspat si revigorat, iar pacientii isi vor recapata increderea in sine. Interventia are rezultate mult mai durabile decat tratamentele cu toxina botulinica, fiind in multe cazuri definitiv. Pe langa liftingul frontal, odata cu procedurile aplicate in timpul intinderii ridurilor de pe frunte, mai pot fi efectuate si proceduri de intinerire a pleoapelor, corectarea modificarilor din portiunea mijlocie si inferioara a fetei si din regiunea gatului, dar si alte proceduri care presupun nivelarea suprafetei tesutului tegumentar.

 

Etapele procedurii de lifting frontal

Ca in cazul oricaror interventii de natura estetica, procedeul de intindere a ridurilor de pe frunte presupune o consultatie riguroasa inainte, timp in care medicul specialist va propune si alte proceduri care pot fi realizate in acelasi timp cu liftingul frontal. Anestezia poate fi atat locala, cat si generala, iar operatia va dura aproximativ doua ore, specialistii folosind tehnici si instrumente specifice unei astfel de interventii. Liniile inciziei vor fi foarte bine ascunse in pielea paroasa a capului, astfel incat cicatricile sa fie cat mai putin vizibile. Recuperarea nu este una dureroasa, pacientul sau pacienta trebuind doar sa poarte niste benzi adezive, care sa ajute la o vindecare mai rapida.

 

Lifting frontal realizat la cele mai inalte standarde ale profesionalismului

Dr. Sorin Parasca, unul dintre numele notorii  in chirurgia estetica din Romania, va asteapta cu servicii medicale la standarde inalte si conditii de spitalizare  de ultima generatie. Pe langa faptul ca pretul la liftingul frontal este unul foarte accesibil, echipa noastra le garanteaza tuturor pacientilor ca vor avea parte de rezultate imbucuratoare si de lunga durata, dar si de corectarea celor mai multe dintre semnele imbatranirii de la nivel facial. Pretul avantajos la liftingul frontal, dar si serviciile medicale la cele mai inalte standarde ale calitatii sunt cateva dintre motivele pentru care orice pacient ar trebui sa apeleze la echipa dr. Sorin Parasca.

 

 Pret lfiting de frunte (sprancene) classic: 1700-2000 euro

Programeaza o consultatie!