Procedura de Peeling

Peeling-ul este operatia de intinerire a fetei de tip nechirurgical prin intermediul caruia pielea fetei este supusa unui proces rapid de reintinerire si ingrijire. Aceasta procedura este clasata in topul interventiilor nechirurgicale moderne, multi dintre specialisti numind-o “lifting facial nechirurgical”. Cu ajutorul acesteia, se trateaza si amelioreaza imperfectiunile pe care tenul le sufera odata cu inaintarea in varsta, cu expunerea excesiva la radiatiile ultra-violete sau in momentul in care este afectat de cicatrici, cat si de acnee. In acest sens, in actualitate tot mai multe persoane apeleaza la operatia de intinerire a fetei de tip nechirurgical, intrucat reprezinta este un procedeu simplu si usor de suportat cu ajutorul caruia isi pot ascunde varsta intr-o maniera foarte eleganta.

 

Cum se realizeaza peeling-ul chimic?

Prin peeling se indeparteaza straturile de suprafata ale pielii cu ajutorul unor substante chimice aplicate la nivelul fetei, produse care ulterior ofera si o regenerare optima zonelor afectate de diferiti factori precum varsta inaintata, radiatii solare, cicatrici sau acnee. In functie de cat de afectata este pielea dumneavoastra si in urma discutiei pe care o veti avea cu domnul Dr.Sorin Parasca, veti stabili cu exactitate tipul de interventie de care pielea dumneavoastra are nevoie. O astfel de discutie este absolut necesara, intrucat pielea este organul cel mai sensibil al corpului, iar in acest sens interventiile mai profunde nu isi gasesc rostul daca tenul dumneavoastra nu are nevoie de acel tip de efecte pe care il ofera. Puteti beneficia de trei tipuri de peeling chimic, fiecare dintre aceste interventii fiind specifice in anumite situatii clar definite de medicul estetician.
In functie de adancimea de actiune a substantei pe care o vom aplica pe piele, realizam tipul de peeling usor (superficial), mediu (intermediar) cu o durata medie de 30 de minute sau profund, realizat in 1-2 ore sub o usoara sedare intr-o sala speciala de operatii. In acest sens, persoanele care se confrunta cu riduri fine, forme de acnee sau tipul de ten aspru si uscat, le este recomandat peeling-ul superficial, cel in cadrul caruia aplicam pe piele acizi alfa sau beta de tip hidroxilici. Daca specialistul constata ca ridurile sunt mai adanci sau dispuneti de pete de culoare pe ten produse in urma procesului de imbatranire, atunci cea mai recomandata metoda de intinerire a fetei este liftingul intermediar. Acesta foloseste acidul tricloracetic cunoscut si sub abreviatia TCA. Liftingul profund este cel care produce cele mai durabile efecte, insa in cazul sau recuperarea va fi un proces mai lung. Acest tip de interventie foloseste fenol si este destinata persoanelor cu riduri foarte adanci, precum cele regasite in jurul gurii sau pe frunte, cat si celor care in urma expunerilor excesive la soare s-au ales cu leziuni profunde (chiar si de tip precanceros). In functie de tipul de peeling pe care vi-l recomanda medicul estetician, pot fi folosite anumite tratamente preoperatorii (precum folosirea anumitor creme pentru pregatirea fetei in cazul celui cu TCA), tocmai de aceea discutia pe care o veti purta cu Dr.Sorin Parasca este esentiala inaintea realizarii acestui proces eficient de intinerire a fetei.

 

Cele mai avantajoase preturi pentru peeling-ul chimic

Profesionalismul si experienta noastra in domeniul esteticii ne ofera de fiecare data sansa de a beneficia de cele mai impresionante rezultate, pacientii fiind incantati de succesul interventiilor estetice. Dr.Sorin Parasca este o prezenta medicala exclusivista in Bucuresti, iar pasiunea sa pentru arta frumusetii face ca rezultatele sa fie din ce in ce mai bune. Pretul peeling-ului reprezinta o investitie inteleapta, mai ales daca privim in viitor, efectele sale intretinand frumusetea pe chip o lunga perioada de timp!
In plus, pentru o intinerire completa a fetei, peeligul poate fi asociat cu liftingul facial, insa nu si cu alte interventii chirurgicale utilizate pe aceeasi zona, in acelasi timp. De asemenea, orice intrebare pe care o aveti isi va primi raspunsul in timpul discutie pe care o veti putea cu specialistul nostru, Dr.Sorin Parasca fiind unul dintre cei mai experimentati esteticieni din Bucuresti pregatit in permanenta pentru a va reintineri tenul folosind cele mai moderne tehnici si cele mai performante aparaturi.