Operatia de Rinoplastie

Rinoplastia este operatia prin  care putem modifica forma nasului. Putem corecta un nas prea lung, putem indeparta cocoasa, putem modifica unghiurile pe care nasul le face cu buza de sus sau cu fruntea, astfel incat fata sa fie armonioasa, putem corecta deviatia de sept. Se poate face sub anestezie locala sau generala, dar noi o preferam pe cea de-a doua. Dureaza cam 1.5-2 ore, iar in primele 24 de ore veti ramane in clinica si nu veti putea respira pe nas, datorita meselor pe care le lasam acolo. Fata va fi umflata, vor aparea vanatai pe pleoape, dar durerile sunt nesemnificative.

cazuri rinoplastie

La 7 zile vom indeparta pansamentul, dar rezultatul final se apreciaza la 1,5-3 luni, cand varful nasului se dezumfla complet. Desi nu exista nasul perfect ne vom stradui sa modelam un nas potrivit fetei dumneavoastra.

 

Ce reprezinta operatia de rinoplastie?

Rinoplastia sau operatia estetica de rinoplastie este procesul chirurgical plastic reparatoriu prin care nasul deformat, mutilat sau inestetic este supus unor modificari de schimbare a formei sale. ‘Nasul parizian’ reprezinta perfectiunea intruchipata, fiind direct proportional cu toate celelalte trasaturi ale fetei.

rinoplastii-femei

Majoritatea dintre dumneavoastra, aspira la astfel de idee, tocmai din acest motiv trebuie sa luati la cunostinta faptul ca imperfectiunile fetei precum nasul carn, prea lung sau prea scurt, nasul borcanat sau nasul ascutit , marimea narilor sau unghiul dintre nas si buze pot fi modificate cu ajutorul rinoplastiei. Prin operatiile estetice la nas, veti dobandi ca prin minune un nas de care sa va simtiti cu adevarat multumiti, intrucat rinoplastia este in fapt o operatie pe care o personalizati impreuna cu medicul estetician.

De cele mai multe ori, anumite defecte ale oraganului respirator pot provoca multiple frustrari si stari accentuate de disconfort. Pentru rezolvarea tuturor acestor probleme a fost creata rinocorectia, cea mai eficienta operatie chirurgicala care va aduce zambetul pe fata dumneavoastra!

 

operatie de infrumusetare a nasului

 

Pretul unei operatii de  rinoplastie este de  2000-2200 euro

 

Operatii de rinoplastie in Bucuresti

 

Asa cum este firesc, in capitala veti gasi cele mai multe clinici si cabinete de chirurgie plastica reparatorie care pun la inaintare serviciile lor in vederea realizarii operatiilot estetice la nas. Insa, ca si in oricare alt domeniu in care veti intra pentru a va rezolva anumite probleme cu care va confruntati, trebuie sa analizati factorii de risc la care va supuneti, acestia nefacand referire la rinocorectia in sine.

Cautati profesionalism, performanta in aparatura chirurgicala reparatorie, servicii calitative si accesibilitatea pretului rinoplastiei?

Cabinetul Dr.Sorin Parasca este perfect pentru a fi ales de catre dumneavoastra, deoarece aici sunteti intampinat de o echipa de specialisti care a luat deja la cunostinta faptul ca orice serviciu prestat trebuie realizat la nivelul cel mai inalt al profesionalismului medical. Dr.Sorin Parasca se numara printre prezentele medicale de renume in domeniul chirurgiei estetice, operatiile estetice pentru nas fiind una dintre specialitatile sale. Mai mult decat atat, pasiunea cabinetului nostru pentru interventiile de rinocorectie a survenit in urma cu cativa ani, timp in care ne-am specializat prin ajutorul cursurilor de specialitate, astfel incat astazi ne numaram printre cei mai buni dintre cei buni in materie de operatii de rinoplastie in Bucuresti!

 

Rinoplastia si preturile accesibile

 

operatie de rinoplastie

 

Pretul rinoplastiei reprezinta o investitie care va aduce adevarate beneficii atat in viata personala, cat si in bugetul dumneavoastra de care dispuneti! Astfel, oricine se confrunta cu diverse anomalii la nivelul nasului poate apela la operatia estetica la nas pretul acesteia este extrem de accesibil la cabinetul nostru de chirurgie estetica reparatorie, Dr.Sorin Parasca! Mai mult decat atat, pretul rinoplastiei si, prin urmare, costul total al acesteia va include toate serviciile de care veti avea parte in timpul operatiei la nas. Toate aceste detalii vor fi puse la punct in urma consulatiei cu renumitul Dr.Sorin Parasca, cel care va va ajuta sa beneficiati de o noua forma a nasului la care aspirati de ceva vreme!

 

Pret Rinoplastie : 2000-2200 euro

 

Programeaza o consultatie!