Chirurgie dupa slabire masiva

Desi, acum cativa ani, aceste tip de chirurgie plastica era o raritate (chiar pe site-ul initial era trecuta la noutati), avantul pe care l-a luat chirurgia obezitatii si efortul tot mai mare al obezilor de a slabi chiar si cu diete, au generat un numar tot mai mare de pacienti pentru acest tip de remodelare corporala.

In general, remodelarea dupa slabire masiva consta intr-o combinatie de tehnici aplicabile si la alti pacienti. Totusi, anumite particularitati, solicita cunostinte specifice pentru chirurgul plastician. Oamenii care au slabit masiv prezinta exces de piele in multe parti ale corpului, de aceea, au nevoie de interventii multiple, de cele mai multe ori combinate.  Posibilitatea de a face mai multe operatii in acelasi timp, depinde si de dorintele pacientilor, dar si de experienta chirurgului, care trebuie sa ofere aceasta optiune in conditii de siguranta pt. pacient. Dr. Sorin Parasca este pregatit sa discute cu pacientii toate posibilitatile si, in functie de dorinta lor, sa rezolve problemele in timpul cel mai scurt.

remodelare dupa slabire masiva

Abdomenul, coapsele, fesele, sanii si bratele, chiar spatele in partea sa de sus, toate au nevoie de transformari majore. Oricare dintre aceste probleme pot fi rezolvate cu succes.

Cea mai mare problema care insoteste acest tip de operatii este cea a cicatricelor mari. Dr. Sorin Parasca va discuta cu dvs. despre acest aspect, va va explica in detaliu unde sunt plasate si cum vor arata aceste cicatrici. Intotdeauna, modificarea  formelor corpului dvs. va fi majora si veti accepta acest dezavantaj in fata unor transformari profunde, care vor completa imaginea dvs. de persoane care au fost tratate de una dintre bolile cele mai grave ale secolului nostru, obezitatea morbida.

inainte si dupa o perioada de slabire

Desi interventiile asociate presupun un efort mare din partea organismului, dr. Sorin Parasca va gasi modalitatile sa scurteze perioada de stat in spital (uneori la 24 de ore) si va face in asa fel incat recuperarea sa fie cat mai usoara. Pot aparea mici probleme de vindecare a ranilor, dar ele nu vor pune probleme mari de ingrijire. Putem stabili impreuna un program de controale si pansamente care sa conduca la o  refacere cat mai eficienta si mai sigura.

Este un efort major din partea pacientilor si a chirurgului, dar experienta de pana acum a dr. Sorin Parasca va ofera garantia unor rezultate bune, cu efortul cel mai mic posibil.

Va asteptam!

 

Programeaza o consultatie!